Entertainment, vinyl, cd, dvd (muziek & film) & accessoires. Voor meer informatie. Bel: 0517-382820


€ 29,99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad



Het nieuwe album van Bruce Springsteen, 'Wrecking Ball', komt uit op 2 maart 2012. Dit is alweer zijn 17e studio album, en bevat 11 nieuwe Springsteen opnames en is geproduceerd door Ron Aniello met Bruce zelf, en diens manager Jon Landau. Eerste single is 'We Take Care Of Our Own'.

Aldus Landau: "Bruce has dug down as deep as he can to come up with this vision of modern life. The lyrics tell a story you can't hear anywhere else and the music is his most innovative of recent years. The writing is some of the best of his career and both veteran fans and those who are new to Bruce will find much to love on 'Wrecking Ball.'"

Dit betreft de 2LP + Cd versie.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 03960236
Tracklist 01. Springsteen, Bruce - We Take Care Of Our Own
02. Springsteen, Bruce - Easy Money
03. Springsteen, Bruce - Shackled And Drawn: Me And My Baby Got Our Own Thing Going
04. Springsteen, Bruce - Jack Of All Trades
05. Springsteen, Bruce - Death To My Hometown: The Last Words Of Copernicus
06. Springsteen, Bruce - This Depression


01. Springsteen, Bruce - Wrecking Ball
02. Springsteen, Bruce - You've Got It
03. Springsteen, Bruce / Victorious Gospel Choir - Rocky Ground: I'm A Soldier In The Army Of The Lord
04. Springsteen, Bruce / Victorious Gospel Choir - Land Of Hope And Dreams: People Get Ready
05. Springsteen, Bruce - We Are Alive: Ring Of Fire
Release datum 01/03/2012
Drager LP
Preorder N/B

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.